Skip to main content
19 Jan 2017

Breaking news! Pink Producties heeft een nieuwe website!

Deze week staat met roze omlijnd in onze agenda: nieuwe website Pink Producties gaat live! En ja hoor, daar is ze dan! Een nieuwe website met een compleet nieuwe huisstijl. Waarom we toe waren aan een nieuwe uitstraling lees je in dit blog. En oh ja, we hebben ook nog wat leuks voor jou! 

Waarom een nieuwe huisstijl?

De roze spreekwoordelijke jas die wij al meer dan 8 jaar hebben gedragen was toe aan vervanging. Het model paste niet meer bij deze tijd en dus hebben we een andere (deels) roze jas aangetrokken. Ja, je leest het goed: deels! Ons DNA blijf natuurlijk Pink, maar vanwege de uitbreiding van onze diensten vonden we dat daar best wat andere kleuren bij konden. Wat ons betreft werken die verfrissend en verhelderend!

Waarom een nieuwe website? 

In de afgelopen jaren is de vraag naar video- en animatiecontent flink gegroeid. Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen ervan. Bewegend beeld heeft daarom een vaste plek gekregen binnen de marketingstrategieën van bedrijven. Naast het produceren van video en animatie is ook de vindbaarheid van content steeds belangrijker geworden. Een kwalitatief mooie video of animatie is leuk, maar het werkt alleen als je de video of animatie ook goed weet te optimaliseren. Dit alles met als doel: de video of animatie op grote schaal onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. En dat is precies wat we ook gaan doen voor onze klanten.

Pink Producties maakt al jarenlang de meest uiteenlopende video-projecten. Dat blijven we doen! Binnen ons vakgebied kiezen we voor een duidelijke focus op drie diensten: het produceren van video’s, het ontwikkelen van animaties en het uitvoeren van verschillende videomarketing-diensten zoals YouTube-adverteren en het optimaliseren van videocontent. 

Wat vind je op onze nieuwe website?

De nieuwe website biedt ons de kans om jou over de voordelen van onze focusgebieden video, animatie en videomarketing te vertellen. We houden je via ons blog op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Bovendien delen we kennis en tips via onze gratis Whitepapers. Als geen ander weten we dat bewegend beeld beter wordt onthouden dan statische teksten, dus om je te inspireren laten we je ook veel voorbeelden zien van gemaakt werk.

Wie wat te vieren heeft deelt uit!

Oh ja... Om te vieren dat we live zijn geven we cadeaus weg! Tot en met 31 januari 2017 krijg je 4 uur gratis montage cadeau!

Laat je inspireren

25 Video Marketing Statistieken waar je blij van wordt! (deel 1/2)
We worden dagelijks overspoeld met geweldig groeiende cijfers en feiten over online video. We hebben de 50 leukste en belangrijkste Video Marketing Statistieken voor je op een rijtje gezet. De eerste 25 facts vind je in onderstaande lijst.
Lees meer
Nog meer leuke video Marketing Statistieken (deel 2/2)
Daar is hij dan, het tweede lijstje met 25 Video Marketing Statistieken die je niet mag missen. Het zijn weer mooie en relevante statistieken over de inzet van online video. Heb je het eerste lijstje gemist? Je vindt hem hier.
Lees meer
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!
Een animatie heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op