Skip to main content

Get Pink!

Pink Producties ontwikkelt video’s en animaties en maakt ze vindbaar voor de doelgroep

Over Pink Producties

Pink Producties maakt video's en animaties met een sterke focus op videomarketing. Met een deskundig team en veel enthousiasme vertellen we de meest uiteenlopende verhalen. We zijn luisteraars, denkers, makers en wakers en nemen je graag mee op reis door onze creatieve wereld. Niet vaag of zweverig, maar met een duidelijk plan en concreet idee voor de video of animatie, passend binnen de strategie en visie van je bedrijf.

In de uitvoering laten we je graag zien hoe leuk we ons vak vinden en dat we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. We werken met een vast en gezellig team en hebben met elkaar al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd. Onze werkwijze is overzichtelijk en inzichtelijk. We werken gestructureerd en houden ons aan planningen. Je bent verzekerd van een Rotterdamse aanpak met een klein beetje humor op zijn tijd. Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?

Maar genoeg over ons, laten we het over jou hebben!

Contact

Waarom Pink Producties als videobureau

  • Een adres voor al je wensen op het gebied van video en animatie
  • Volledige focus op video, animatie en videomarketing
  • Creatieve koppen met jarenlange ervaring
  • Rotterdamse aanpak: flexibel, doelgericht en korte lijnen
  • Zowel strategisch als inhoudelijk en uitvoerend sterk
  • We zorgen altijd voor een gezellige sfeer
Get Pink!
Een blik voor en achter de schermen
BLOG
5 slimme Videomarketing trends in 2017
Met videomarketing zetten we jouw video succesvol in. In 2017 staan een hoop nieuwe trends op de planning. In dit blog lees je 5 relevante trends die je niet mag missen.
FACEBOOK
Deze week zijn we aanwezig op de verschillende locaties van Hogeschool Utrecht. We maken diverse foto- en videoproducties voor op hun social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen we een aftermovie van de DLO parade. DLO staat voor Digitale Leeromgeving. Op de DLO parade kunnen docenten en studenten de nieuwste producten en diensten ervaren en uitproberen die in het teken staan van digitaal onderwijs op de HU. Zie hier een korte promo van de parade die wij tijdens de eerste dag hebben gemaakt.
Animatievideo Illunox
Quote icon
10 Tips voor een goede video
Download
Video Culinesse Aftermovie
Pink Producties is een heerlijk bureau om mee te werken. Ze zijn efficiënt, adequaat en resultaatgericht.
BLOG
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!
Een animatie heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
FACEBOOK
In opdracht van Blokker zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een uitleg-animatie. De uitleg-animatie geeft een indruk van de customer journey, oftewel de reis die een klant aflegt van oriëntatie tot aankoop. Per reis-fase laten we zien welke verschillende diensten Blokker aanbiedt om de zichtbaarheid van merken te vergroten via de online en offline kanalen. We geven je hierbij alvast een kleine screenshot-preview van hoe de animatie eruit komt te zien.
Video Berg Toys Buzzy
Contact
Compilatie Pink Producties
Wij kiezen voor Pink Producties vanwege de duidelijke communicatie en korte lijntjes.
Contact
E-mail: info@pinkproducties.nl
Tel: 06-17352157
Skype: pinkprod