Skip to main content

Get Pink!

Pink Producties ontwikkelt video’s en animaties en maakt ze vindbaar voor de doelgroep

Over Pink Producties

Pink Producties maakt video's en animaties met een sterke focus op videomarketing. Met een deskundig team en veel enthousiasme vertellen we de meest uiteenlopende verhalen. We zijn luisteraars, denkers, makers en wakers en nemen je graag mee op reis door onze creatieve wereld. Niet vaag of zweverig, maar met een duidelijk plan en concreet idee voor de video of animatie, passend binnen de strategie en visie van je bedrijf.

In de uitvoering laten we je graag zien hoe leuk we ons vak vinden en dat we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. We werken met een vast en gezellig team en hebben met elkaar al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd. Onze werkwijze is overzichtelijk en inzichtelijk. We werken gestructureerd en houden ons aan planningen. Je bent verzekerd van een Rotterdamse aanpak met een klein beetje humor op zijn tijd. Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?

Maar genoeg over ons, laten we het over jou hebben!

Contact

Waarom Pink Producties als videobureau

  • Een adres voor al je wensen op het gebied van video en animatie
  • Volledige focus op video, animatie en videomarketing
  • Creatieve koppen met jarenlange ervaring
  • Rotterdamse aanpak: flexibel, doelgericht en korte lijnen
  • Zowel strategisch als inhoudelijk en uitvoerend sterk
  • We zorgen altijd voor een gezellige sfeer
Get Pink!
Een blik voor en achter de schermen
BLOG
5 slimme Videomarketing trends in 2017
Met videomarketing zetten we jouw video succesvol in. In 2017 staan een hoop nieuwe trends op de planning. In dit blog lees je 5 relevante trends die je niet mag missen.
FACEBOOK
De website van het Zorgkantoor krijgt een nieuw jasje en daar hoort een leuke animatie bij. In nog geen 1,5 minuut krijgt een bezoeker van de website meteen een goede indruk van wat het Zorgkantoor precies doet. Je checkt hem hier! Leuk om te weten: wij maken animaties binnen verschillende budgetten. Bij deze animatie konden wij geen toeters en bellen uit de kast trekken, maar soms is dat ook helemaal niet nodig om een verhaal duidelijk over te brengen. ;) Meer weten? Bel of mail ons! :)
Animatievideo Illunox
Quote icon
10 Tips voor een goede video
Download
Video Culinesse Aftermovie
Pink Producties is een heerlijk bureau om mee te werken. Ze zijn efficiënt, adequaat en resultaatgericht.
BLOG
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!
Een animatie heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
FACEBOOK
Het Zorgkantoor helpt mensen die langere tijd intensieve zorg nodig hebben. Deze zorg is geregeld bij de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Als iemand gebruik maakt van de WLZ dan kan hij of zij ervoor kiezen om de zorg door het zorgkantoor te laten regelen of om dit zelf te regelen... Saai hè...zo'n lap tekst! Dat dacht het Zorgkantoor ook! Daarom maken we een leuke animatie voor op de website van het Zorgkantoor. Zie hier alvast een preview van een scene uit de animatie. Later deze week kan je de animatie hier bekijken! :)
Video Berg Toys Buzzy
Contact
Compilatie Pink Producties
Wij kiezen voor Pink Producties vanwege de duidelijke communicatie en korte lijntjes.
Contact
E-mail: info@pinkproducties.nl
Tel: 06-17352157
Skype: pinkprod
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op