Skip to main content

Wij zijn Pink Producties

Wij maken creatieve en effectieve video's & animaties op maat met een sterke focus op videomarketing

Wie wij zijn en wat wij doen

Pink Producties maakt video's en animaties met een sterke focus op videomarketing. Met een deskundig team en veel enthousiasme vertellen we de meest uiteenlopende verhalen. We zijn luisteraars, denkers, makers en wakers en nemen je graag mee op reis door onze creatieve wereld. Niet vaag of zweverig, maar met een duidelijk plan en concreet idee voor de video of animatie, passend binnen de strategie en visie van je bedrijf.

In de uitvoering laten we je graag zien hoe leuk we ons vak vinden en dat we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. We werken met een vast en gezellig team en hebben met elkaar al meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd. Onze werkwijze is overzichtelijk en inzichtelijk. We werken gestructureerd en houden ons aan planningen. Je bent verzekerd van een Rotterdamse aanpak met een klein beetje humor op zijn tijd. Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?

Maar genoeg over ons, laten we het over jou hebben! Neem je contact met ons op?

Contact

Waarom Pink Producties voor jouw video of animatie:

  • Een adres voor al je wensen op het gebied van video en animatie
  • Creatieve koppen met jarenlange ervaring
  • Rotterdamse aanpak: flexibel, doelgericht en korte lijnen
  • Zowel strategisch als inhoudelijk en uitvoerend sterk
  • Volledige focus op video, animatie en videomarketing
  • We zorgen altijd voor een gezellige sfeer
Volg ons!
Een blik voor en achter de schermen
BLOG
Motion Graphics: wat zijn het & wat zijn de voordelen?
Een complex verhaal helder maken. Dat is niet zo makkelijk. Of toch wel? Ontdek in dit blog wat Motion Graphics zijn, wat de pluspunten zijn en hoe Motion Graphics verhalen begrijpbaar maken voor je doelgroep.
FACEBOOK
Leuk feitje! Hoeveel views heeft de meest bekeken YouTube video wereldwijd op dit moment? Wat denk je? Een miljoen? Een paar miljoen? Een miljard? Nope... Het is meer dan zes miljard!!! De videoclip van het nummer Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee heeft het record gebroken van de meest bekeken video op de streamingdienst YouTube. Het nummer is al meer dan zes miljard keer bekeken en de teller loopt nog steeds op. Na Despacito volgt op de tweede plek Ed Sheeran met het nummer Shape of You (4.14 miljard). Op nummer 3 staat the soundtrack van de film Furious 7, namelijk: Wiz Khalifa met See You Again ft. Charlie Puth (4.04 miljard). Kortom, het maken van een videoclip en het adverteren voorafgaand aan een videoclip kan dus heeeeel relevant zijn! šŸ˜‰
Animatievideo Berg Toys EGT
Quote icon
10 Tips voor een goede video
Download
Video Culinesse Aftermovie 2017
Pink Producties is een heerlijk bureau om mee te werken. Ze zijn efficiƫnt, adequaat en resultaatgericht.
BLOG
Nieuwe gratis Whitepaper: 10 Tips voor een goede animatie!
Een animatieĀ heeft meer invloed op een kijker dan een foto of tekst. Maar, dan moet de animatie wel goed in elkaar zitten. Hoe maak je een goede animatie? We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet.
FACEBOOK
In opdracht van de Leprastichting hebben wij een animatie gemaakt voor een online campagne. Van deze animatie hebben wij meerdere varianten gemaakt: een (lange) basisversie en diverse verkorte versies voor op social media. Doel hiervan was om de animatie onderdeel te laten zijn van A/B testing. Met A/B testing kan je de resultaten van bijvoorbeeld 2 varianten van een animatie met elkaar vergelijken en onderzoeken in testgroepen welk concept het beste werkt en dus het beste kan worden ingezet. Op die manier haal je meer rendement uit je animatie! Check 1 van de verkorte animaties die wij hebben gemaakt hieronder. Ook aan de slag met het laten maken van een animatie in combinatie met A/B testing? Neem contact met ons op!
Medians
Contact
Video Berg Toys Buzzy
Wij kiezen voor Pink Producties vanwege de duidelijke communicatie en korte lijntjes.
Contact
E-mail: info@pinkproducties.nl
Tel: 06-17352157
Skype: pinkprod
Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op