Skip to main content

Video

Waarom een (online) video of film laten maken?

Online video. Het is niet meer weg te denken uit onze online wereld waar we dagelijks in te vinden zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, de voordelen talrijk en de impact is 100%. En dat is nog niet eens alles! Want wist je bijvoorbeeld dat:
 

  • 90% van de internetgebruikers langer op een website blijft als er videocontent aanwezig is
  • zo’n 80% van het internetverkeer in 2018 video zal zijn
  • video beter converteert dan andere beschikbare middelen


Kortom, (online) video werkt en we kijker er massaal graag naar! Dus, heb je een tof product dat je wilt promoten middels een productvideo of instructievideo? Bied je complexe diensten aan die je helder wilt uitleggen in een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo? Organiseer je een evenement en wil je de sfeer en herinnering voor altijd vastleggen in een evenementvideo of aftermovie? Oftewel, heb je een verhaal dat je wilt vertellen? Wat je verhaal ook is, wij maken altijd een creatieve vertaalslag naar video of animatie en zorgen ervoor dat jouw video goed wordt gevonden door de doelgroep.

Alvast inspiratie opdoen voor je video? Download dan onze gratis Whitepaper met tips voor je video: '10 Tips voor een goede video'
Wil je weten hoe wij video's maken? Download dan onze gratis Whitepaper: 'Stappenplan: hoe maken wij video's'

Videodiensten

Bedrijfsvideo

Geef jouw doelgroep een unieke indruk van je bedrijf. Met een bedrijfsfilm geven we jouw bedrijf letterlijk een gezicht!

Meer informatie
Evenementvideo

Zorg voor meer bezoekers naar je evenement. Met een aftermovie brengen we jouw evenement goed in beeld!

Meer informatie
Promotievideo

Nieuwe business opgestart? Nieuw product ontwikkeld? Kortom, iets te promoten? Vertel het je doelgroep met een toffe promotievideo!

Meer informatie
Productvideo

Een nieuw product of dienst op de markt? Vertel over de voordelen en breng de USP’s in beeld in een pakkende productvideo!

Meer informatie
Instructievideo

Hoe werkt jouw dienst of product? Voorkom onnodige vragen van klanten en leg het in 1 keer goed uit met een stijlvolle instructievideo!

Meer informatie
Animatievideo

Een complex verhaal helder krijgen én op speelse wijze opvallen bij je doelgroep? Dan heb je een animatievideo in 2D of 3D nodig!

Meer informatie

Onze klanten

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Selectie van ons werk

Video Video Berg Toys Buzzy
Evenementvideo Video Culinesse Aftermovie
Video Video WTC Utrecht Succes stories
Video Video Fruitypack Bedrijfsvideo
Showreel Compilatie Pink Producties
Video Video Berg Toys Bloom skelter
Video Video Berg Toys Trampoline trapje
Video Video PTMD
Video Video Berg Toys Nitro skelter

3 tips voor een goede video

Video tips videoproductie
Tip 1

Weet voor wie je de video maakt. Analyse van je doelgroep is belangrijk. Probeer te achterhalen wat je doelgroep o.a. qua inhoud en vormgeving aanspreekt.

Video tips videoproductie
Tip 2

Vertel je verhaal in actieve vorm. Hiermee zet je je boodschap veel meer kracht bij. Zorg daarnaast voor een trigger in de eerste twintig seconden van de video.

Video tips videoproductie
Tip 3

Bepaal vooraf via welke kanalen je de video gaat verspreiden. Dit kan bijvoorbeeld al van groot belang zijn bij het bepalen van de lengte van de video.

Meer tips? Download onze gratis videotips!
Download

Onze werkwijze

Concept

We bedenken een cool concept en werken dit o.a. uit in een script, storyboard en shotlist.

Opname

Met een professioneel team en goede materialen maken we toffe filmopnames.

Montage

We kiezen de beste shots uit, bewerken het filmmateriaal en maken een mooie montage.

Oplevering

We leveren de video snel op zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Wat is de beste lengte voor een video?

Er bestaat geen strenge regel voor hoe lang een video mag duren. Het hangt er namelijk helemaal vanaf welke boodschap je wilt overbrengen in de video, wie de doelgroep is en via welke kanalen je de video wilt verspreiden. Belangrijk is dat jouw boodschap goed overkomt en dat de video voor de doelgroep boeiend blijft om naar te kijken.

Hoe wordt een video gemaakt?

Voor de ontwikkeling van een video doorlopen wij een aantal fases namelijk: de pre-productie, productie en post-productie fases. Elke fase bestaat uit verschillende soorten werkzaamheden. Wil je weten hoe onze werkwijze voor video er precies uitziet? Download dan onze gratis Whitepaper ‘Hoe maken wij video’s?’. 

Hoe lang duurt de ontwikkeltijd van een video?

De oplevertermijn per video is heel verschillend. Het hangt onder andere af van de omvang van het project, het aantal film- en montagedagen en de eventuele deadlines waar jij als bedrijf mee te maken hebt. Voorafgaand aan het project maken we een overzichtelijke planning, zodat je altijd inzicht hebt in wanneer welke fase van toepassing is. In overleg met elkaar bepalen we de uiteindelijke opleverdatum. 

Wat kost een video?

Het is een veel gestelde logische vraag waar we heel graag een concreet antwoord op zouden willen geven. Maar gelukkig, dat concrete antwoord bestaat niet. De hoogte van de investering in een video bepaal jij namelijk zelf. Wil je inzicht krijgen in de kostenposten die van toepassing kunnen zijn op een video en welke keuzes en elementen van invloed zijn op de prijs? Download dan onze gratis Whitepaper ‘Wat kost een video?’.

Welke apparatuur wordt gebruikt tijdens een opnamedag?

Welke materialen (en personen) we nodig hebben tijdens een filmdag hangt helemaal af van de inhoud van de video. Voor sommige filmopnames maken we bijvoorbeeld alleen gebruik van een professionele videocamera en zenderset. Voor andere filmopnames hebben we weer een groot team nodig en extra toebehoren zoals een uitgebreide lichtset, rails, crane, drone, enz. Alles is mogelijk en zowel de personen als materialen worden volledig afgestemd op het project.  

Waarom moet ik voor Pink Producties kiezen?

We hebben jarenlange ervaring. We zijn volledig gefocust op video, animatie en videomarketing. We zijn strategisch, inhoudelijk en uitvoerend sterk. En, met onze Rotterdamse aanpak ben je verzekerd van een flexibele en doelgerichte aanpak. Wil je meer weten over Pink? Werp dan een blik voor en achter de schermen op onze contact-pagina

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op